Annons

Krögare backar upp kollegor runt torget

Att kommunen är ute på grumligt vatten gällande etableringen av Harrys i Rådhuset är det fler entreprenörer som skriver under på. Krögarna på Seglarpaviljongen Jonas Swärd och Nicklas Nilsson ställer sig bakom citykrögarnas uttalande.
– Det gör vi till 100 procent. Tänk om och tänk rätt, är deras uppmaning till politiken, säger Jonas Swärd.

Även Jörgen Einsbohr på Pumphuset har full förståelse för krögarna runt Rådhustorget.
– Jag tror det är ett lyft för stan om Harrys kommer hit. Men det måste ske på lika villkor, betonar han och fortsätter.
– Jag hade inte sagt något om vi pratat om en privat hyresvärd. Men nu är det kommunen som hyr ut. De andra krögarna kommer ju att ha högre hyra än Harrys och anledningen är att de får hyresrabatt. En rabatt som krögarna är med och betalar. Det säger sig själv att det måste vara fel.

Annons
 

Jörgen Einsbohr tror att det kommer att bli tufft för vissa krögare när Harrys slår upp portarna.
– Jag tror att någon eller några kommer att få det stentufft innan nyhetens behag lägger sig. Jag blir inte förvånad om någon tvingas lägga ner. Och det hade varit en sak om inte konkurrensen varit snedvriden, avslutar Jörgen Einsbohr.

Läs mer om turerna kring Harrys etablering.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser