Annons

Snart klart med Harrys på Rådhuset

Nu är det praktiskt taget klart att restaurangkedjan Harrys etablerar sig på Rådhuset i Landskrona. Imorgon, onsdag sammanträder teknik- och servicenämnden och en av punkterna på dagordningen är att uppdra åt teknik- och servicenämnden ta beslut om att förvaltningen ska teckna ett hyresavtal med Harrys. Går allt enligt planerna så slår de upp portarna redan i höst. Det som tidigare var spekulationer gällande Harrys etablering i Rådhuset är snart verklighet. Med all sannolikhet kommer teknik- och serviceförvaltningen att teckna ett hyresavtal med restaurangkedjan som sträcker sig över tio år med en förlängnings på ytterligare fem år. Lokalens storlek är 640 kvadratmeter och årshyran kommer att bli 1 050 000 kronor. Det motsvarar ett kvadratmeterpris på 1641 kronor. Om allt går som det ska så kan det bli aktuellt med en premiär redan i höst. – I bästa fall kan så bli fallet men det är mycket som kan hända på vägen. Hyresavtalet börjar gälla från och med augusti men sedan återstår en hel del jobb, säger Göran Albertsson på teknik- och servicenämnden. – Enligt ett avtalsföslag ska vi inredan med ett kök men sedan är det kunden som kommer att ha underhållsansvar. Men jag vill betona att inga beslut är tagna. Allt måste ha sin gilla gång.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser