Annons

Torbjörn Flygt gästar biblioteket

Fotograf Hans Jonsson med ateljé i Fröfabriken arbetar i en gammal teknik som kallas våtplåt där bilderna får en speciell karaktär. Med denna teknik har han fotograferat författaren Torbjörn Flygt. Foto: Hans Jonsson (beskuret)

Författaren Torbjörn Flygt besöker Landskrona stadsbibliotek tisdagen den 13 mars klockan 18.00 för att presentera sin senaste roman ”Flyktväg” som handlar om ett totalitärt och stängt Europa. ”Flyktväg” ställer avgörande och högst aktuella frågor om vår samtid. – Hur långt är du beredd på att hjälpa människor i nöd? När flyktingar knackar på dörren, hur agerar du själv då?

Annons
 

Torbjörn Flygt är född 1964 och uppvuxen och bosatt i Malmö. Han debuterade 1995 med ”Längsta ögonblicket”, och utkom två år senare med ”Män vid kusten”. Sitt definitiva genombrott fick han med ”Underdog”, som belönades
med Augustpriset 2001.

Nu kan du anmäla dig på mail: biblioteketvuxen.program@landskrona.se för att vara säker på att få en plats till bibliotekets program som vänder sig till vuxna.  Det går också bra att anmäla sig på biblioteket eller ringa 0418-47 35 00 för att
skriva upp sig på gästlista. Fri entré.

De bifogade fotografierna är tagna av

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser