Annons

Familjen Petersen visar hjärta

Magdalena Petersen delade, tillsammans med dottern Lilly och maken Brian, ut kläder, leksaker och husgeråd till de som drabbats av branden på Silvergården. Åsa Lind från Paulssons Fastigheter hyllar initiativet.

Vi har skrivit om det tidigare men det tål att upprepas. Många är de som vill hjälpa de som drabbades av branden på Silvergården i söndags. En av dessa är Magdalena Petersen och hon ömmar för de som är drabbade. Hon har samlat ihop kläder, skor, hygienartiklar och leksaker. På onsdagen den 9 juli 2020 delade hon ut till behövande.

Annons
 

När Landskrona Direkt träffar Magdalena Petersen och hennes familj på parkeringen utanför Silvergården 1 på onsdagen så har hon ett flertal stora baggar med kläder att dela ut.
– Här var en familj tidigare och de hämtade till sig själv och tre andra familjer då de hade bil, säger Magdalena Petersen.

Det var inte bara sina egna saker som hon delade ut.
– Nej, flera har hört av sig och bett mig dela ut. Jag fick dock hänvisa några som hade ett köksmöblemang och en som hade en TV till församlingshemmet där diakonin samlar in för att dela ut till behövande. Och där kommer det som blir över här också att hamna, säger hon.

Åsa Lind på Paulssons Fastigheter är på parkeringen när Landskrona Direkt kommer dit.
– Det är fantastiskt vilken insats Magdalena och hennes familj gör. Och alla andra också naturligtvis. Det är rörande att se, säger Åsa Lind.

Det är inte första gången som Magdalena Petersen ställer upp för behövande.
– Vi gjorde samma sak när det brunnit på Koppargården 25. Då sydde jag ett antal byxor också och delade ut, säger hon ock berättar att hon själv aldrig råkat ut för något liknande.
– Det har jag inte men jag hoppas att jag också får stöd den dagen jag råkar illa ut. Det kan hända vem som helst, avslutar Magdalena Peterson.

De som har något att skänka eller är i behov av hjälp med kläder eller dylikt är välkommen att ta kontakt med Landskrona församling på telefonnummer 0418-57400.

Läs mer:

En kommentar till "Familjen Petersen visar hjärta"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Vindar förses med kameror

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser