Annons

Samtal om skådespeleri med Isidor Torkar

På torsdag klockan 18.30 kommer skådespelaren Isidor Torkar till Landskrona Museum för att prata om livet som skådespelare. Isidor är uppvuxen i Landskrona och började sin teaterbana 1975 när Skånska Teatern kom till staden. Han var med i ett antal uppsättningar på amatörbasis och 1982 anställdes han som professionell skådespelare. Han var anställd av Skånska Teatern fram till 1993. Sedan dess har han medverkat i flera spelfilmer och tv-produktioner, som t.ex. Frostbiten och Mysteriet på Greveholm, och i ett antal uppsättningar på olika teaterscener, däribland Fredriksdalteatern. 

Han har även medverkat i flera reklamfilmer och den som han är mest känd ifrån är ICA-reklamen där han medverkade som kocken Costas under ett år. Under kvällen delar Isidor med sig av reflektioner och erfarenheter från teaterns, filmens och reklamfilmens värld. Han ser gärna att kvällen blir mer som ett samtal än ett föredrag och välkomnar frågor och funderingar.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser