Annons

Julavslutning i Asmundtorp

Den gångna helgen hade Asmundtorps IF ungdomar avslutning med prisutdelning. Runt 100 ungdomar i åldern 4-13 år med ledare och föräldrar hade samlats i den fullsatta klubbstugan för att ta emot träningspriser samt diplom och plaketter från Skånes FF.

Prisutdelare var Tvarko Matanovic, ny tränare för A-laget, och Daniel Stålhammar, FIFA-domare och nyligen hemkommen från uppdrag i UEFA cupen.

Annons
 

Långtidskontrakterade Tvarko Matanovic började med att presentera sig själv och berätta lite om framtiden i AIF och därefter var det Daniel Stålhammars tur för presentation. Ungdomarna fick sedan möjligheten att ställa frågor till Tvarko och Daniel innan priserna delades ut under jubel från de andra lagen och föräldrarna. Först ut att få priser var vårt nystartade PF03-04 lag för att sedan följas efter av PF01-02, PF00, P99, P97-98, F95-96 och P95-96.

Efter prisutdelningen bjöd föräldraföreningen på läsk, bulle och pepparkakor vilket var mycket uppskattat bland ungdomarna och föräldrarna.
– Det är fantastisk att se så många glada och engagerade ungdomar på en och samma gång och det är detta som ger en ny energi att fortsätta vidare med satsningen på våra ungdomar, säger Magnus Sjöblom avslutningsvis.


För några i klubbens yngsta lag U03/04 var det första gången man fick motta ett pris. Det var riktigt stort. Foto: Privat


Trots att man bara är sex-sju år i U01/02 så börjar man bli smått rutinerade såväl på plan som vid cermonier som denna. Foto: Privat


U00:orna fick välförtjänt ta emot applåder och priser. Foto: Privat


Asmundtorps P99.or har spelat sjumanna fotboll i år och trots att planerna nu är större så fixar killarna det galant. Foto: Privat

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser