Annons

Finaldatum spikat för Falcons

Landskrona Falcons besegrade i förra veckan Superligalaget FC Helsingborg i semifinalen i DM med 13-11 och avancerade därmed till finalen mot Röke IBK från Hässleholm. Nu står det klart att matchen kommer att spelas torsdagen den 13 mars kl 19.19 i Landskrona idrottshall.
I samband med finalen hade vi tänkt fixa en stor innebandyfest och åter försöka få en fullsatt idrottshall med samma koncept som mot Helsingborg. Det betyder att vi kommer att bjuda på entrén om vi får ihop tillräckligt med sponsorer som är villiga att lägga vars en krona per åskådare, säger Petri Manu, sportchef i Falcons.
Finns det någon företagare som vill vara med så ska de inte tveka utan kontakta mig omgående, avslutar Petri och ler stort.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser