Annons

Beige barnteater

Möjligen lockade glassen och den färgglada hoppborgen, för de hade svårt att sitta still, barnen som kommit för att se när Nya Klassiska Teatern gav sin föreställning Från Nos till Näbb i Slottsparken i går eftermiddags. Det var väldigt beiget och brunt på Slottscafeéts scen den ljuvliga sommardag. – Mamma, har dom ingen färg?, frågade killen på bänkraden framför. – Schhh, svarade mamma, – det kommer nog. Musen på scenen fortsatte sitt desperata letande efter den stora kärleken och likheterna med en varannanhelgsledig mamma på troféjakt på Sundspärlan föresvävade. – Mamma, ska vi inte sjunga, frågade femåringen. – Tyst nu, vi får se vad som händer. Nu är det inte så lätt att få tyst på en landskronapåg uppfostrad med Sander & Gander, – Nej mamma, får vi inte vara med så går jag, sade killen och reste sig. Och han var inte ensam, vi var ett par stycken som inte stannade till slutet.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser