Annons

Misstänkta mordbrännare kvar i häktet

Foto:: André Tajti – AT-Foto.se

De båda landskronabor som sedan den 16 oktober suttit anhållna och sedan häktade, misstänkta för storbränderna i Karlslundsområdet, på slottscaféet och sprängningen utanför stadshuset förra hösten får sitta kvar i häktet. Det beslutades på torsdagen.

Annons
 

Det blev som åklagare Mathias Larsson antydde redan i tisdags. Häktningstiden för 37-åringen och 45-åringen förlängs. Anledningen är att utredningen kring vad de båda misstänkta kan knytas till fortsätter. I de hotbrev som skickats till såväl polisen som till staden finns det tecken som tyder på att de två har fler sprängningar på sitt samvete.

Nytt datum för att åtal ska väckas är satt till den 14 november.

Läs mer:

En kommentar till "Misstänkta mordbrännare kvar i häktet"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Misstänkta för bränder och sprängning släppta

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser