Annons

Rätt rad – tipsrunda 10

Tipsrundan tar deltagarna genom en ljuvlig omgivning. Bild från tidigare tipsrunda.

Ozzy Osbourne hoppade av skolan i tonåren och försörjde sig med diverse jobb såsom springpojke och rörmokarlärling innan musikkarriären tog fart. Men hur många visste att han också jobbat på samma bilfabrik som sin mamma? I tisdagens tipsrunda runt Citadellområdet handlade fråga ett om just detta.

Annons
 

– Han testade biltutor på Lucas Bildelsfabrik i USA. Såna frågor kan komma när man letar efter frågor i boken “sådant du inte behöver veta”, hälsar Janne Lindell och ger oss rätt rad för den tionde tipsrundan

Rätt rad – runda 10 den 30 juni.

1 2 Biltuteprovare
2 1. Mötesplats Borstahusen
3 X. Musse Pigg o Plutos julgran
4 1. Björk
5 X Tollarp.
6 2 Vimmerby
7 1 1915
8 X. 349
9 2. Förbluffad
10 2. Elbe
11 2. Churchill
12 1. Olsson
Virusfrågan svar: 5 katter

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser