Annons

Det händer i helgen

Lennart Söderberg signerar sin bok 100% En alldeles sann historia på Landskrona Direkts redaktion lördagen den 23 oktober.

Du har väl inte missat att Lennart Söderberg imorgon lördag släpper boken ”100% En alldeles sann historia”. Boken tar oss med på nostalgitripp till åren 2006-2015 med utgångspunkt i Landskrona. De 460 sidorna är fullmatade med anekdoter men också bilder. Fyra år har gått sedan Lennart Söderberg släppte sin första bok ”99 % – nästan sann historia”. Då fick vi följa hans liv fram till 2006. Har man missat den boken så får man nu en kort resumé innan det brakar loss. 

Annons
 

Lennart Söderberg finns på plats på Landskrona Direkts redaktion på Gamla Kyrkogatan 21,  imorgon lördag den 23 oktober mellan klockan 11 och 13. Då kommer den närmaste familjen att finnas med för att sälja boken samtidigt som ”Borgmästaren” själv signerar.

Lördag
11-13 Bokrelease Lennart Söderberg ”100% En alldeles sann historia. Plats Landskrona Direkt. Gamla Kyrkogatan 21 (in på gården). Läs mer >>
19.00 Duo West/Rydvall: ”Bach i folkton” på Landskrona teater.  Läs mer>>

Söndag
13.00 Klädbytardag på museet
13:30–15:30 Falcons Dam-Engelholm i Landskrona Idrottshall

Tipsa oss gärna om vad som sker nästa helg!

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser