Annons

Efter Landskrona Direkts avslöjanden: Attendochefen säger upp sig

I en artikelserie har kritiken mot Attendos äldreboende på Skiftesvägen i allmänhet och dess verksamhetschef i synnerhet, varit hård. I ett mejl har nu chefen meddelat de anställda att hon sagt upp sig från sin tjänst.

Annons
 

Attendos presschef Makan Afshinnejad vill inte svara på frågor om anledningen till att verksamhetschefen slutar, när hon har sin sista arbetsdag, om det kommer att innebära fler förändringar på det kritiserade äldreboendet eller om hon kommer att fortsätta som chef på något annat boende. Han konstaterar bara att hon valt att säga upp sig från chefstjänsten i Landskrona.
–  Det stämmer att hon kommer att avsluta sin tjänst som verksamhetschef på Skiftesvägen. Varför en enskild person slutar på sin arbetsplats kan och vill inte jag gå in på, mer än att folk börjar på ett jobb, slutar och går vidare mot nya utmaningar. Det är en naturlig del av arbetslivet, svarar Makan Afshinnejad i ett mejl.

Beskedet kom överraskande och fick till följd att en hel del av de anställda nu är jublande glada.
– Jag var ledig igår. Plötsligt dök det upp en massa sms med budskap typ, skål och champagneglas till mig och då förstod jag att hon sagt upp sig, säger Lena Hallander som jobbar på äldreboendet och som har uttalat sig i tidigare artiklar.
– Det känns som en oerhörd lättnad. Jag vet många som nu kommer att må mycket bättre på sin arbetsplats.

Läs mer:

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser