Annons

Pelle fick tak över huvudet

Pelle Friberg är lättad.

Gårdagens artikel om Pelle Friberg tog skruv. En privatperson sökte upp honom och erbjöd ett rum.

Annons
 

– Jag har sovit fan så gott i natt, säger en lättad och upprymd Pelle Friberg när vi når honom på torsdagsmorgonen.

– Det kanske inte synts utåt, för jag har hela tiden försökt behålla mitt lugn, men jag har varit orolig. Nu ska det bli skönt att få lugn och ro, säger han som installerat sig i sitt nya tillfälliga boende.

En läsare startade rent av en insamling för honom där de swishade pengarna skulle täcka boendet på vandrarhemmet.
– Jag är naturligtvis tacksam för omtanken. Nu har jag tak över huvudet en tid framöver. Vad de gör med pengarna får de själv bestämma. Kanske kan de skänka pengarna till Barncancerfonden, föreslår Pelle Friberg.

Läs mer:

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser