Annons

Oklart om samband mellan skjutningar

Ett 30-tal meter från söndagens mordförsök inträffade en annan skjutning för en dryg månad sedan. Polisen kan dock inte uttala sig ännu om det finns något samband.
Foto: André Tajti, AT-Foto.se

Polisen har inga stora förhoppningar om att reda ut vem eller vilka som sköt mot en 20-åring på en balkong på Järnvägsgatan på söndagskvällen. De kan inte heller idag uttala sig om det eventuellt finns ett samband med skjutningen som ägde rum på samma plats för en dryg månad sedan.

Annons
 

Den 19 juni inträffade en skjutning på Järnvägsgatan då en ung man sköt mot en äldre man. Men om den skjutningen har något samband med vad som hände på söndagen kan polisen inte svara på idag.
– Det är inget som jag vågar svara på idag. Jag har inte hunnit sätta mig in i den tidigare skjutningen, säger Tommy Lindén, chef för polisens utredningssektion i nordvästra Skåne.

Han vill inte heller berätta om hur många skott som avlossats eller vad vittnesuppgifterna har gett. Klart är dock att han inte har stora förhoppningar om att lösa söndagens skjutning.
– Jag tror inte att vi kommer att komma så mycket längre. Jag är inte optimistisk. Vi har en del fakta men därifrån till att ha så mycket på fötterna att någon kan lagföras är lång, avslutar Tommy Lindén.

Läs även:

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser