Annons

Mordförsök på Järnvägsgatan

Polisen var snabbt på plats för att spärra av kosningen av Gröna Gång och Järnvägsgatan där en skjutning ägde rum på söndagskvällen.
Foto: André Tajti, AT-foto.se

Vid 21.30-tiden på söndagskvällen fick polisen in flera samtal om skottlossning på Järnvägsgatan i Landskrona. Det är en lägenhet som beskjutits och i denna har en man i 20-årsåldern befunnit sig. Mannen stod enligt SVT nyheter på sin balkong när han besköts. Enligt nyheterna på TV4 är mannen, som undkom utan skador, känd sedan tidigare av polisen.

Platsen spärrades av i väntan på vidare undersökningar och förhör med vittnen påbörjades. En vapenhund har också sökt på platsen och hylsor har anträffats men någon misstänkt har inte polisen än så länge.
Brottet rubriceras som mordförsök.

Tomhylsor hittades på platsen.
Foto: André Tajti, AT-foto.se

Annons

En kommentar till "Mordförsök på Järnvägsgatan"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Oklart om samband mellan skjutningar

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser