Annons

​Derome skruvar sig in i järnhandelsbranschen

Johan Winroth är VD för Derome Byggvaror & Träteknik som nu tagit steget in på järnhandelsmarknaden.

Vi noterar att Derome nu tagit steget in på järnhandelsmarknaden. Alla Deromes verksamheter har sedan 1946 haft trä som inriktning. Fram tills igår. Då öppnade Deromegruppen, den första fullskaliga järnhandeln i Alingsås. Nu står Hisingen på tur i höst innan man öppnar i Landskrona under början av nästa år. Landskrona blir som vi tidigare berättat även Sydsveriges största lager för bygg- och järnvaror med ambitionen att kunna erbjuda den bästa närservicen åt byggproffsen i regionen.

Annons
 

– Vissa kanske tror att vi har en skruv lös som ger oss in i en ny bransch. Och det har vi ju faktiskt, massor, vi säljer dem, säger Johan Winroth, VD för Derome Byggvaror & Träteknik med ett leende.
– Skämt å sido, vi vet vad vi håller på med. Vi har en gedigen kompetens knuten till oss och ett gäng nya medarbetare med lång erfarenhet från järnhandelsbranschen.

Derome Järnvaror blir en ny aktör på marknaden och riktar sig dels till proffsbyggarna, dels till industriproffsen och verkstadsindustrin. Sortimentet blir fullskaligt med upp till 12 000 lagerförda järnvaror på de stora komboanläggningarna och över 80 000 beställningsbara artiklar.
– Oavsett vilken typ av verksamhet du har, ska du kunna handla dina järnvaror hos oss, säger Johan Winroth.
– Det är inte bara byggare som behöver verktyg, tillbehör och förnödenheter utan även verkstäder, tillverkare, processindustrier och många andra proffskunder. Vi kan numera tillgodose fler yrkeskategoriers behov av järnvaror än tidigare.

Läs mer:

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser