De söker 44 nya medarbetare i Landskrona

Elin Viberg, en av medarbetarna på Derome Byggvaror & Träteknik. Nu söker företaget 44 nya medarbetare till anläggningen som är i uppstartsfasen i Landskrona.
Elin Viberg, en av medarbetarna på Derome Byggvaror & Träteknik. Nu söker företaget 44 nya medarbetare till anläggningen som är i uppstartsfasen i Landskrona.

I början av oktober kunde vi berätta att Derome Byggvaror & Träteknik öppnar södra Sveriges största lager för bygg- och järnvaror i Landskrona nästa år. Och nu har rekryteringen av 44 nya medarbetare påbörjats till lagret och handelsanläggningen.

Derome expanderar snabbt i södra Sverige.  I april förvärvades de första anläggningarna i Helsingborg och Halmstad. En månad senare övertogs tolv befintliga bygghandelsanläggningar i Skåne, Blekinge och södra Småland. För en dryg månad sedan öppnades en bygghandel i Lund och nu står Malmö och Landskrona på tur.

På 13 orter har företaget nu utannonserat 103 tjänster.
– 103 nya medarbetare är en stor mängd människor och vi är väldigt stolta över att kunna bidra med så många arbetstillfällen i regionen, säger Johan Winroth, VD för Derome Byggvaror & Träteknik.
– De som vill arbeta med oss har stora möjligheter att utvecklas i takt med att vi hela tiden växer och utvecklar verksamheten. Utöver erfarenhet från byggbranschen så söker vi även de som har en bakgrund inom industribranschen, då vi just nu storsatsar på ett utökat och komplett järnvarusortiment.

– Vi värdesätter rätt person på rätt plats och tycker att det är oerhört viktigt att relationerna vi bygger med varandra, varar under lång tid framöver. Vi har etablerat oss i Sydsverige för att vi tror stenhårt på den här marknaden och nu vill vi knyta fler människor till oss som tror på våra satsningar lika mycket som vi gör, avslutar han.

Tjänsterna som söks är bland annat butikschefer, säljare, tillplockare, lagerchefer, platschefer, chaufförer, takstolskonstruktörer och många andra.

Läs mer: Derome etablerar huvudlager i Landskrona

 

Till arkivet