Annons

Författarbesök av Kristian Lundberg

Författaren Kristian Lundberg besöker Landskrona stadsbibliotek torsdagen den 27 mars, kl. 18.30 i samband med att biblioteket och Ruth Oscar arrangerar en bokcirkel om klass i litteraturen. Kristian Lundberg är en av sin generations främsta svenska poeter och uppskattad författare. Han har bland annat tilldelats Ivar Lo-Johanssons personliga pris, Sydsvenska Dagbladets kulturpris, litteraturpriset till Pär Lagerkvists minne, Aniarapriset och Sveriges Radios romanpris för sina kritikerrosade romaner ”Yarden” (2009) och ”Och allt skall vara kärlek” (2011). I fjor erhöll han Svenska Akademiens Signe Ekblad Eldh-pris och han är 2014 års Lars Ahlin-stipendiat. Yarden är även dramatiserad och visas på Malmö Stadsteater, med text av Kristian Lundberg och regi av Dennis Sandin, och planeras att bli film under 2014. Han är vidare aktuell med en ny bok, ”Det här är inte mitt land”. Fri entré och ingen föranmälan till programmet med Kristian Lundberg behövs. För att vara med i bokcirkeln som startar efter framförandet görs en anmälan till personalen. Programmet är ett samarbete mellan ABF, Ruth Oscars och Landskrona stadsbibliotek.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser