Annons

Elever arrangerar resa till julmarknad

Lisebergs julmarknad är något utöver det vanliga för alla som gillar julen. Något som tre andraårselever på Selma Lagerlöfsgymnasiets Hotell- och Turismklass tagit fasta på. Klockan 12.30 den 7 december går en buss från Landskrona med destination Liseberg.
Det finns 50 platser på bussen och i dagsläget har vi drygt en handfull biljetter kvar, säger Felicia Hallengren, en av tjejerna som arrangerar resan.
Tjejerna, som även arrangerat en bussresa till Ullared i våras, ser fram emot en trevlig stund på Liseberg men det kommer även att bli aktiviteter på bussen.
– Förutom att vi har med fika och hemmagjort julgodis som våra klasskamrater hjälpt till med så arrangerar vi en frågetävling på bussen. I prispotten ligger priser som vi fixat från företag, säger Felicia Pålsson.
Förhoppningen att bussen ska vara fylld till sista plats är stor och de pengar som tjejerna får in kommer att gå till hela klassen.
– Vi ska på klassresa i trean och alla pengarna kommer att läggas på denna. Målet är att vi ska arrangera ytterligare en bussresa innan klassen ger sig iväg men vart det blir vet vi inte ännu, förklarar Jonna Möller Reinhold och avslutar.
– Jag tycker det är roligt att arrangera resor. Detta är något jag skulle kunna tänka mig arbeta med i framtiden.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser