Annons

Läcka på vattenledning till Ven

Bekymmerna med vattenledningarna till Ven fortsätter. Än väntar öborna på att arbetet med den nya ledningen ska bli slutförd, detta sedan entreprenören som påbörjade och nästan hann slutföra det arbetet gick i konkurs i somras. Nu kommer nästa smäll.  Till följd av en läcka på en av vattenledningarna till Ven uppmanar nu NSVA alla kunder på ön att omgående vara sparsamma med vattenförbrukningen.
– Man kan leva som vanligt, men om till exempel många duschar samtidigt kan det leda till dåligt tryck, säger Lars Köhler, chef avdelning Rörnät på NSVA till bolagets hemsida.
Dykare ska så snart det är möjligt undersöka ledningarna. På grund av blåst och strömt vatten är detta svårt då ledningarna bitvis ligger på 45 meters djup. Arbetet beräknas pågå under första kvartalet 2012.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser