Inbrott på apotek

Polisen larmades till platsen klockan 05.08 och kunde konstatera att någon brutit sig in på apoteket och sedan försvunnit från platsen. Polisen startade omgående en sökinsats och en man i 50-årsåldern frihetsberövas misstänkt för brottet. Det framgår dock inte av anmälan vad som eventuellt stulits och vad som binder mannen till brottet.

Inbrott på apotek

Polisen som kom till platsen fann förpackningar liggandes på golvet men kunde inte avgöra om något stulits. Apoteket har ännu inte på fredagsmorgonen lämnat in någon lista på vad som stulits.

Apotek utsatt för väpnat rån

Sent på tisdagseftermiddagen rånade en man i 20-årsåldern apoteket på lasarettsområdet i Landskrona. Den knivbeväpnade rånaren tvingade personalen att öppna ett kassaskåp och ur detta tog mannen en okänd summa kontanter. Enligt de första rapporterna försvann han sedan eventuellt från platsen på cykel. Inga personer uppges vara skadade.

Apoteket öppnar i centrum

Apoteket hoppas fler ska hitta till deras nya fräscha lokaler på Östergatan

Det är tätt mellan apoteken i Landskrona. Vi har tidigare berättat att Apoteket på Östergatan ersätter det gamla Apoteket Lejonet på Storgatan som idag slår upp portarna med ett utökat sortiment av egenvårdsprodukter.– Vi vill göra det enklare för människor att må bra och tack vare flytten till det nya apoteket på Östergatan hamnar vi […]

Väpnat rån mot apotek

Strax innan personalen på apoteket på lasarettsområdet i Landskrona skulle stänga på onsdagen, rusade en beväpnad man in i lokalen och tvingade till sig en okänd summa kontanter. I sin hand hade han ett pistolliknande föremål. Rånaren, som uppfattades vara i 20-årsåldern, försvann därefter på en cykel i riktning mot Regeringsgatan. Hela rånet finns dokumenterat […]