Annons

Apoteket öppnar i centrum

Apoteket hoppas fler ska hitta till deras nya fräscha lokaler på Östergatan

Apoteket hoppas nya kunder ska hitta till deras nya fräscha lokaler på Östergatan

Det är tätt mellan apoteken i Landskrona. Vi har tidigare berättat att Apoteket på Östergatan ersätter det gamla Apoteket Lejonet på Storgatan som idag slår upp portarna med ett utökat sortiment av egenvårdsprodukter.
– Vi vill göra det enklare för människor att må bra och tack vare flytten till det nya apoteket på Östergatan hamnar vi ett ännu mer centralt läge och kan nå ännu fler människor, säger regionchefen Monica Ericsson.

Annons
 

Apotekschefen Emina Hrustic och hennes medarbetare ser fram emot att få hjälpa kunder från Landskrona med omnejd med läkemedel och andra hälsoprodukter i det nya och moderna apoteket.
– Vi hoppas att alla trogna kunder från Lejonet följer med oss och att många nya kunder ska hitta till oss. Precis som tidigare kommer vi att kunna erbjuda en mycket bra service till de som vill hämta ut läkemedel. Nu har vi dessutom ett utökat sortiment av egenvård och hälsoprodukter i en modern och fräsch miljö, säger Emina Hrustic.

Det nya apoteket får generösa öppettider, vardagar 8-20, lördagar 10-15 och söndagar 11-15. Apoteket på Östergatan har också Apotekets nya tjänst Expressutlämning som innebär att kunder kan beställa varor via apoteket.se eller sin mobil och sedan hämta dem på apoteket två timmar senare.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser