Dubbelt upp för Birgitta Ekholm

Birgitta Ekholm är tillbaka på Galleri Direkt. Denna gång med två tavlor.
Det blir favorit i repris när Galleri Direkt bjuder på utställningen Konst i Påsk. Det är Birgitta Ekholm som är tillbaka på galleriet. Två helt nya tavlor visar hon upp. Samtidigt ställer hon ut i sin ateljé i Alnarp då Västra Skånes Konstnärsgille arrangerar konstrunda.

Många var de som hyllade Birgitta Ekholm då hon ställde ut på Galleri Direkt sent i höstas.
– Det var fantastiskt. Därför var det hedrande att få frågan om jag ville ställa ut igen, säger konstnären som valt att visa två verk.
– Det är två målningar som aldrig förr är visade. Och dessa, precis som mina tidigare, handlar om relationer mellan vänner och familj. Det som skiljer dessa tavlorna från de jag ställde ut  höstas är att färgskalan är något annorlunda.

När hon ställde ut på Galleri Direkt senast så var det hennes konst som fyllde väggarna på Galleri Direkt. Nu kommer hon att dela plats med sex andra konstnärer.
– Det ska bli jättespännande. Jag älskar mångfald. Jag är övertygad om att det blir en mycket fin utställning.

Övriga konstnärer som ställer ut är Sofia Björne, Anna Elofsson, Lilian Carlsson-Pähn, Elena Hafström samt Kristian och Ninna Mandin.

Utställningen Konst i Påsk på Galleri Direkt, Gamla Kyrkogatan 21, pågår den 15-24 april. Öppettider:  11-15 samtliga helgdagar samt 14-17 på vardagarna.

Läs även:

Till arkivet