Annons

Rekordtidig start i Badhusparken

Redan idag öppnar BGK Linjen för bangolfspel i Badhusparken

Bangolfklubben Linjen slår idag på skärtorsdagen upp portarna för bangolfspel och fika i Badhusparken vid Nyhamn. 
– Det blir en rekordtidig start för utomhussäsongen i år vilket både beror på det gynnsamma väderläget och att staden stängt ner vår verksamhet i Puls arena på grund av pandemin, berättar Anette Larsson, ordförande i föreningen. Öppettiderna blir 12-18 för samtliga dagar i april.

Annons
 

– Vi har reviderat vår riskbedömning och känner oss trygga med den. I en tydlig besöksinfo uppmanar vi både våra medlemmar och kunder/besökare att följa dessa försiktighetsåtgärder. Vi vill självklart ta vårt ansvar i att minska smittspridningen, men ser samtidigt också vikten av att kunna erbjuda aktiviteter utomhus för Landskronaborna och våra medlemmar under så säkra former som möjligt, förklarar Andreas Feuk, vice ordförande i Linjen. 

För det spontana spelet (allmänheten) så har klubben just nu ett maxtak på 50 personer samtidigt på banområdet. Linjens klubbaktiviteter är däremot begränsade till max åtta personer utifrån de nu gällande reglerna.
– Vi kommer precis som förra säsongen att desinficera de klubbor och bollar som lånas ut och utöka städningen av ytor och toaletter. Sedan ifjor har vi också tagit bort all kontanthantering och uppmanar till betalning via kort eller swish. I övrigt är det annars de åtgärder som myndigheterna föreskriver som gäller även hos oss, bland annat att stanna hemma vid sjukdom eller minsta symptom och att hålla avstånd till varandra med mera.

En annan populär aktivitet i föreningens regi är tipsrundorna runt Citadellet. Dessa har premiär redan nu på tisdag, den 6 april. Tiderna blir 13-18 samtliga tisdagar och Janne Lindell är sedan ett par månader tillbaka redo med nya tipsfrågor. Rundan utgår från bangolfens kiosk i Badhusparken. Nytt för i år är en startavgift på 10 kr samt att du deltar i utlottning av priser efter varje tisdag.
– Vi är också mycket glada för att Landskrona stad har ordnat ytterligare tre bänkbord till oss. Det gör att vi kan sprida ut våra gäster med mer avstånd på området, avslutar Anette Larsson.

Läs mer:
Besöksinfo med anledning av coronaviruset:
https://www.linjen.nu/forbesokare/coronavirusetcovid-19/

Populär tipsrunda tillbaka på tisdag
https://www.landskronadirekt.com/2021/04/01/popular-tipsrunda-tillbaka-pa-tisdag/

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser