Annons

Populär tipsrunda tillbaka på tisdag

Janne Lindell är väl förberedd inför årets tipsrundor runt citadellområdet.
– Jag har i stort sett redan gjort klart med samtliga frågor. Jag gillar att vara frågekonstruktör.  Det är svårare att vara den som ska vara på allt. Jag har så kort minne. säger han och skrattar.

Idag öppnar BGK Linjen sina banor och kiosken i Badhusparken. Klubben håller öppet samtliga påskdagar klockan 12-18. På tisdag är det sedan säsongspremiär för klubbens populära tipsrunda runt citadellområdet.

Annons
 

Tipsrundan på Citadellområdet är tillbaka på tisdagar.
– Även i år håller vi avstånd och tänker på de uppmaningar som gäller i dessa tider. Ta med egen penna och papper, säger tipsradskonstruktör Janne Lindell.

Start och målgång sker vid bangolfens kiosk i Badhusparken och precis som ifjol publiceras den rätta raden här på Landskrona Direkt dagen efter, lagom till morgonkaffet.

– I år har vi återinfört en liten startavgift på 10 kronor. Pengar som ska täcka våra omkostnader. Dessutom lottar vi ut Sverigelotter och bangolfrundor bland deltagarna. Det är faktiskt deltagarna själva som velat införa startavgiften, säger Janne Lindell.

Solsken över tipspromenaden
Tisdagen den 6 april är det dags för den efterlängtade comebacken för tipsrundan som är öppen för alla intresserade.
– Vi håller rundan öppen från klockan 13 och stänger ner klockan 18. Jag kan nästan utlova fint väder, säger Janne Lindell som inte är orolig för att han nu jinxar det hela.
– Jag har fört statistik över tisdagsvädret de senaste sju åren vi gått tipsrundan och det har varit 90 procent sol, intygar Janne Lindell med ett brett leende.

Tipsrundan är även anpassad för de som av någon anledning inte skulle klara av att ta sig runt hela banan.
– Jag har utskrifter av alla frågorna som man kan lösa runt fikaborden, säger Janne Lindell.

Citadellrundan pågår varje tisdag fram till och med den 15 juni och startar sedan upp igen den 4 augusti och rullar på fram till den 28 september.
– Vi hoppas att reserestrektionerna lättas framåt sommaren. Gör det inte det så kanske vi kör på under juli månad också. Det återstår att se, avslutar Janne Lindell.

I genomsnitt gick 150 personer per gång citadellrundan under fjolåret.  
– Deltagarna visade hänsyn och var duktiga på att hålla avstånd. Det uppmanar vi självklart fortsättningsvis till, säger Janne Lindell.

 

En kommentar till "Populär tipsrunda tillbaka på tisdag"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Rekordtidig start i Badhusparken

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser