Annons

Sugen på god sill och rökt kanelfläsk?

Poul W. Lorenzen håller upp en av de två burkarna med Gammeldansksill som kan bli dina. Dessutom kan du som stöder Landskrona Direkt få en bit rökt kanelfläsk till julbordet.

Landskrona Direkt fortsätter att kämpa för sin existens. Detta faktum födde en idé hos läsaren och för detta krögaren Poul W. Lorenzen. Han kontaktade sin vän Ulf Nietosvuori från Restaurang Sirius och LA BBQ Team och de båda kom med förslaget att de skänker ett par burkar egenhändigt inlagd Gammeldansksill samt en bit rökt kanelfläsk till tre av de som stöder Landskrona Direkt.

Annons
 

Swisha minst 50 kronor till Landskrona Direkts stödfond på nummer 123 360 46 00 senast på torsdag. Skriv SILL eller FLÄSK i meddelandefältet beroende på vad du önskar om just du blir utvald.
– Jag tyckte det skulle vara kul att kunna stödja Landskrona Direkt och samtidigt bjuda på något riktigt gott, säger Poul W. Lorenzen.
Det enda sättet att få tag på Lorenzens egentillverkade sill är att stödja Landskrona Direkt. De som dock vill försäkra sig om kanelfläsk på julbordet kan kontakta Ulf Nietosvuori.
– Jag röker kanelfläsk och även skinka till jul. Men det gäller att passa på. Allra senast på fredag måste jag ha beställning om man vill ha till jul, säger Ulf Nietosvuori som naturligtvis även erbjuder såväl jul- som nyårsmat i form av catering.

Av de som swishat presenterar vi tre personer klockan 16 torsdagen den 10 december. Dessa kontaktas via det nummer som de swishat från. De presenteras därefter på Landskrona Direkts Stödfondssida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser