Annons

STÖDFONDEN

Den 4 maj 2020 firade vi att Landskrona Direkt levererat lokala nyheter över nätet – gratis att ta del av för var och en som så önskat – i 21 år.
Detta kunde vi till största delen göra tack vare alla annonsörer. Men under 2020 har vi som så många andra drabbats hårt av coronapandemin och tvingades därmed be er läsare om stöd.
Det lät inte vänta på sig. Vi är överväldigade! 
En del har rent av starta egna “prenumerationer” på Landskrona Direkt genom att lägga till vårt bankgiro bland sina autogiroutbetalningar. TACK ALLA! ❤️

Kulturen drog en lans
Den 9 juni arrangerade Skånes Auktionsverk en stödauktion för Landskrona Direkt. De som bidrog med objekt till auktionen var konstnärer, konsthandlare, gallerister och läsare. Sammanlagt ropades hela 90 objekt ut vilket inbringade drygt 177 000 kronor. Vi vill nu rikta ett stort tack till alla som på  ett eller annat sätt bidrog till auktionen, såväl gåvolämnare som köpare. Ni har räddat vår sommar.

Visst har vi skrivit ett otal artiklar genom åren om det lokala kulturlivet men att responsen skulle bli så otrolig när vi presenterade idén om en stödauktion kunde vi inte ana.

Här kan du läsa våra artiklar inför stödauktionen.

Gör som Svegis, Lena, Pålle och Kungen! eller för den delen också Connie, NES, Foxhill och Erik
STÖD LANDSKRONA DIREKT

Landskrona Direkt – mer än dagsfärska lokala nyheter
Bläddra runt bland våra tiotusentals artiklar. Du når de från vår sökfunktion.
Sätt in ett bidrag via Swish: 123 360 46 00
Eller till bankgiro 5791-8138. 

Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser