Annons
Onsdagen den 8:e december
Dagens namn: Virginia

STÖDFONDEN

Grattis Åke!

Ett stort tack till alla er som hjälpt oss genom att sätta in en slant till Landskrona Direkts stödfond. Ett stort grattis till Åke Berg som fick den eftertraktade affischen Äntligen på redaktionen som tack för sitt stöd.

– Den ska jag ge till mina barnbarn, säger Åke Berg.

På tisdag den 10 augusti är det dags för decenniets hetaste fotbollsmatch för BoIS såhär långt. Det är dags för ett hett derby mot ärkerivalen HIF på Olympia. Naturligtvis kommer Landskrona Direkt att bevaka matchen på plats. Du kan nu stödja oss i vårt arbete och samtidigt bli ägare av planschen Äntligen som påminner om fornstora dagar.

En av er som satt in en valfri summa på vår stödfond senast midnatten mot måndag den 9 augusti kommer att få ett exemplar av planschen som är i perfekt skick.

Swisha ditt stöd till 123 360 46 00.
Den som får planschen presenteras på måndag förmiddag.

Den 4 maj 2020 firade vi att Landskrona Direkt levererat lokala nyheter över nätet – gratis att ta del av för var och en som så önskat – i 21 år.
Detta kunde vi till största delen göra tack vare alla annonsörer. Men under 2020 har vi som så många andra drabbats hårt av coronapandemin och tvingades därmed be er läsare om stöd.
Det lät inte vänta på sig. Vi är överväldigade! 
En del har rent av starta egna “prenumerationer” på Landskrona Direkt genom att lägga till vårt bankgiro bland sina autogiroutbetalningar. TACK ALLA! ❤️

Ett stort tack till Poul och hans vänner

Lördagen den 24 oktober fyllde en av våra favoritkockar, vår vän och trogne läsare Poul W. Lorentzen år. Detta firade han tillsammans med de allra närmaste på grund av corona. Han passade då också på att uppmärksamma oss på Landskrona Direkt. I ett meddelande på Facebook uppmanade han att de som ville ge honom en gåva att de istället skulle stödja Landskrona Direkt genom att sätta in ett bidrag på tidningens stödfond. På måndagen den 26 oktober sammanställde vi allt och konstaterade att Poul och hans vänner bidrog med hela 1 750 kronor till stödfonden.

Vi vill med dessa rader rikta ett stort tack till ALLA, ingen nämnd, ingen glömd, som är med och stödjer vårt arbete med att skriva om vår stad.

Kulturen drog en lans
Den 9 juni 2020 arrangerade Skånes Auktionsverk en stödauktion för Landskrona Direkt. De som bidrog med objekt till auktionen var konstnärer, konsthandlare, gallerister och läsare. Sammanlagt ropades hela 90 objekt ut vilket inbringade drygt 177 000 kronor. Vi vill nu rikta ett stort tack till alla som på  ett eller annat sätt bidrog till auktionen, såväl gåvolämnare som köpare. Ni har räddat vår sommar.

Visst har vi skrivit ett otal artiklar genom åren om det lokala kulturlivet men att responsen skulle bli så otrolig när vi presenterade idén om en stödauktion kunde vi inte ana.

Här kan du läsa våra artiklar inför stödauktionen.

Gör som Svegis, Lena, Pålle och Kungen! eller för den delen också Connie, NES, Foxhill och Erik
STÖD LANDSKRONA DIREKT

Landskrona Direkt – mer än dagsfärska lokala nyheter
Bläddra runt bland våra tiotusentals artiklar. Du når de från vår sökfunktion.
Sätt in ett bidrag via Swish: 123 360 46 00
Eller till bankgiro 5791-8138. 

Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser