Annons

Konsert spelas in

Göran Söllscher och Hans Pålsson kommer till Landskrona teater.

På fredag den 23 oktober anordnas kammarmusikföreningens första konsert för säsongen. Det är två välkända och älskade musiker som gästar Landskrona: Hans Pålsson på piano och Göran Söllscher på gitarr.
– Var för sig brukar de dra fulla hus, både på hemmaplan och på internationella scener, säger Cecilia Kraitiss, ordförande i Landskrona Kammarmusikförening.

Annons
 

– Men, eftersom regeringen inte justerade publikantalet uppåt i förra veckan dubblerar föreningen i stället konserterna, berättar Cecilia Kraitiss, som kommer att göra detsamma med de återstående två konserter på hösten.  Det blir en konsert kl. 17 och en kl. 19.

Konserten (båda tillfällena) kommer att spelas in av Musik i Syds filmteam, eftersom detta är en viktig konsert med bl.a. ett uruppförande av den framstående unga kvinnliga kompositören Ylva Fred, som dessutom kommer att närvara vid båda konserterna. Filmen kommer så småningom publiceras på deras hemsida: https://www.musikisydchannel.se/sv/.

Läs mer: Mästarmöte på teaterns scen

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser