Klädbytardag på museet

På lördag vankas det klädbytardag på museet.Max 10 plagg per person. Inlämning av kläder 13.00 -13.30. Byte 14.00 -14.30.
Söndagen den 26 mars vankas det klädbytardag på museet.

Söndag den 26 mars kl. 13.00-14.45 anordnar Landskrona museum, i samarbete med ABF, åter igen en klädbytardag på Landskrona museum.
Nu har alla landskronabor möjlighet att uppdatera sin garderob utan att behöva tömma sin plånbok. Till söndagens klädbytardag på museet kan man passa på och rensa ut kläder man är trött på, lämna in dem på museet och sedan byta till några nya kläder. Livet på kläderna förlängs och vi bidrar till en bättre miljö. 

Klädbytardagen fungerar som så att man lämnar in de kläder man vill byta, max 15 plagg per person. Vid inlämningen får man en biljett som ger en rätt att ”handla” lika många plagg som man lämnar in. Det går bra att lämna in barn-, herr-, och damkläder samt skor och accessoarer. Gärna vår och sommarkläder! Allt ska såklart vara helt och rent när det lämnas in. Kläder som blir över när bytet är klart lämnas till välgörenhet.

Inlämning i museets filmsal kl. 13.00–13.30 och sedan sker bytet kl. 14.00–14.45.

I pausen kan besökarna lyssna till musikunderhållning och fika i Café Nell Walden som hålls helgöppet av Oikos Community Landskrona, eller passa på att titta på någon aktuell utställning på museet. Just nu visas skulptur och foto i utställningen ”Lars Kleen och Gunnar Smoliansky”, finsk samtidskonst i ”Sensual Knowledge” och konst ur samlingen Höckertska donationen

Till arkivet