Annons

Ny teaterförening firade med Kickoff på Landskrona Teater

teatern130417

I lördags fylldes Landskrona Teater med förväntansfulla Landskronabor och gäster. Stadens nya teaterförening, Landskrona Musik & Teater – en del av Riksteatern, firade med att bjuda publiken på en hisnande rolig och stämningsfull kickoff med Rickard Söderberg.

Annons
 

 Rickard ackompanjerades av Johan Reis, och på sitt alldeles egna sätt presenterade de Malmö Operas kommande repertoar – en lysande balansgång mellan spex och det allra mest känslosamt vackra, säger Cecilia Kraitiss, ordförande i den nya föreningen.

Landskrona Musik & Teater, med sitt fullspäckade höstprogram rykande färskt från pressarna, inledde med att lotta ut fribiljetter till höstens första föreställningar och Eva Lindgren, föreningens första medlem (styrelsen inte inräknad), blev också belönad med fribiljetter.

Med i publiken fanns också Ingrid Rosborg, dansare och koreograf från Malmö, som rekade teaterlokalerna inför sina två dansföreställningar den 30 september, ”the journey” och ”Clay Life After You” – två spännande föreställningar som visar ung, ny dans ur sin bästa vinkel.

Landskrona Teater går mot en spännande höst och mer om detta kan du läsa i två artiklar från igår.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser