Annons

Dan Hylander på teatern

Dan Hylander har uppträtt flera gånger i Landskrona. Fredagen den 4 november är det dags igen.   Får vi gissa att ”Farväl till Katalonien”, "Skuggor i skymningen" och "Svart kaffe" lockar till allsång i teatersalongen när Dan Hylander denna gång uppbackad av Livekapellet utlovar egna och nygamla låtar.   Med på miniturnén som utöver Landskrona även når Hörby och Simrishamn är skivaktuelle Jonas Wernefort som  värmer han upp inför Dan Hylander. Även han på klingande skånska. -  En riktigt skånsk kväll alltså, med skånsk rock när den är som bäst, utlovar Jonas Wernefort.  Så alla Hylander-nostalgiker, notera fredagen den 4 november på Landskrona Teater klockan 20 i era kalendrar.

Dan Hylander och Py Bäckman tillsammans med Raj Montana Band på Folkets Hus någon gång tidigt 80-tal. Foto: Håkan Karlsson.

Dan Hylander har uppträtt flera gånger i Landskrona. Fredagen den 4 november är det dags igen.

Annons
 

Får vi gissa att ”Farväl till Katalonien”, “Skuggor i skymningen” och “Svart kaffe” lockar till allsång i teatersalongen när Dan Hylander denna gång uppbackad av Livekapellet utlovar egna och nygamla låtar.

Med på miniturnén som utöver Landskrona även når Hörby och Simrishamn är skivaktuelle Jonas Wernefort som värmer han upp inför Dan Hylander. Även han på klingande skånska.
– En riktigt skånsk kväll alltså, med skånsk rock när den är som bäst, utlovar Jonas Wernefort.

Så alla Hylander-nostalgiker, notera fredagen den 4 november på Landskrona Teater klockan 20 i era kalendrar.

En kommentar till "Dan Hylander på teatern"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Ny teaterförening firade med Kickoff på Landskrona Teater

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser