Dan Hylander på teatern

Dan Hylander har uppträtt flera gånger i Landskrona. Fredagen den 4 november är det dags igen. Får vi gissa att ”Farväl till Katalonien”, "Skuggor i skymningen" och "Svart kaffe" lockar till allsång i teatersalongen när Dan Hylander denna gång uppbackad av Livekapellet utlovar egna och nygamla låtar. Med på miniturnén som utöver Landskrona även når Hörby och Simrishamn är skivaktuelle Jonas Wernefort som värmer han upp inför Dan Hylander. Även han på klingande skånska. - En riktigt skånsk kväll alltså, med skånsk rock när den är som bäst, utlovar Jonas Wernefort. Så alla Hylander-nostalgiker, notera fredagen den 4 november på Landskrona Teater klockan 20 i era kalendrar.
Dan Hylander och Py Bäckman tillsammans med Raj Montana Band på Folkets Hus någon gång tidigt 80-tal. Dan Py Bark 16 mars 19.00 Dan Hylander och Py Bäckman står för första gången på många år tillsammans på scen igen, nu tillsammans med Janne Bark, Magnus Ludvigsson och Pontus Ludvigsson. Nyskriva alster blandas med 80- och 90-talsklassiker. Foto: Håkan Karlsson.
Dan Hylander har uppträtt flera gånger i Landskrona. Fredagen den 4 november är det dags igen.   Får vi gissa att ”Farväl till Katalonien”, "Skuggor i skymningen" och "Svart kaffe" lockar till allsång i teatersalongen när Dan Hylander denna gång uppbackad av Livekapellet utlovar egna och nygamla låtar.   Med på miniturnén som utöver Landskrona även når Hörby och Simrishamn är skivaktuelle Jonas Wernefort som  värmer han upp inför Dan Hylander. Även han på klingande skånska. -  En riktigt skånsk kväll alltså, med skånsk rock när den är som bäst, utlovar Jonas Wernefort.  Så alla Hylander-nostalgiker, notera fredagen den 4 november på Landskrona Teater klockan 20 i era kalendrar.
Dan Hylander och Py Bäckman tillsammans med Raj Montana Band på Folkets Hus någon gång tidigt 80-tal. Foto: Håkan Karlsson.

Dan Hylander har uppträtt flera gånger i Landskrona. Fredagen den 4 november är det dags igen.

Får vi gissa att ”Farväl till Katalonien”, ”Skuggor i skymningen” och ”Svart kaffe” lockar till allsång i teatersalongen när Dan Hylander denna gång uppbackad av Livekapellet utlovar egna och nygamla låtar.

Med på miniturnén som utöver Landskrona även når Hörby och Simrishamn är skivaktuelle Jonas Wernefort som värmer han upp inför Dan Hylander. Även han på klingande skånska.
– En riktigt skånsk kväll alltså, med skånsk rock när den är som bäst, utlovar Jonas Wernefort.

Så alla Hylander-nostalgiker, notera fredagen den 4 november på Landskrona Teater klockan 20 i era kalendrar.

Till arkivet