Annons

Inrikesminister Anders Ygeman till Landskrona

Inrikesminister Anders Yggeman besöker Landskrona på fredag. Foto: Victor Svedberg

Inrikesminister Anders Ygeman (S)  besöker Landskrona på fredag. Foto: Victor Svedberg

Vi noterar att inrikesminister Anders Ygeman (S)  gästar Landskrona på fredag. Under besöket i Landskrona kommer inrikesministern att tillsammans med lokala företrädare och polisen träffa handlare från Svalöv som har problem med butiksrån. Anders Ygeman kommer även att besöka Lundegårdens förskola för att träffa personal och barn samt berätta om regeringens förskolesatsning. Besöket fortsätter med ett öppet möte på fotbollsplanen i Sandvången vid 11.30-tiden där inrikesministern håller en kort appell med anledning av den stora försäljning av allmännyttan som fullmäktige har att ta ställning till den 30 maj.

Efter besök på i Sandvången kommer ministern med följe att luncha på Slottscaféet där det också kommer att minglas lite i samband med avslutningen på äldreveckan som vi skrivit om i annan artikel.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser