Annons

Inga misstänkta ännu efter skjutning

Då polisen genomsökte de centrala delarna av Landskrona efter skutningen fann man en pistol. Det är dock oklart i dagsläget om det är samma vapen som användes på Skolallén.

Då polisen genomsökte de centrala delarna av Landskrona efter skjutningen fann man en pistol. Det är dock oklart i dagsläget om det är samma vapen som användes på Skolallén.

För en vecka sedan sköts en man i båda benen på Skolallén i Landskrona. Eftersom händelsen inträffade mitt på ljusa dagen och därför fanns en hel del vittnen till skjutningen. I samband med att polisen sökte av de centrala delarna av staden i jakten på spår efter gärningsmännen så hittade de en pistol. Det är dock för tidigt att sammankoppla pistolen till skjutningen.

Annons
 

– Vi har skickat vapnet till analys och innan vi fått svar därifrån så binder vi inte ihop vapnet med skjutningen, säger Roland Friberg på polisen i Landskrona.

Samma eftermiddag befann sig ett flertal polisen vid Albanoskolan men inte heller detta kopplas idag ihop med händelserna på Skolallén.
– Vi fick in ett tips och vi har hittat ett hål i ett ventilationsrör. Vad som orsakat hålet vet vi inte. Vi har inte hittat några andra spår.

Än så länge har polisen inte gripit någon misstänkt för skjutningen.
– Just nu håller vi nya förhör med vittnena. Dessa är ofta skärrade när man talar med dom direkt efter händelsen. Därför hör vi dom igen. Beträffande mannen som blivit skjuten så är han inte intresserad av att delta i utredningen, avslutar Roland Friberg.

Läs även: Man skjuten i båda benen

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser