Annons

Många vittnen till skottlossning

Det fanns många vittnen till skjutningen på Skolallén. Dessa kommer att höras under onsdagen.

Det fanns många vittnen till skjutningen på Skolallén. Dessa kommer att höras under onsdagen.

Polisen har ännu ingen misstänkt för skottlossningen som ägde rum på Skolallén på tisdagen. Förhoppningarna om att bilden ska klarna under onsdagen är stor eftersom en del svar på den tekniska undersökningen lär bli klar. Dessutom kommer en hel del vittnesförhör att hållas under onsdagen.

Annons
 

Den man som skottskadades i båda benen på Skolallén på tisdagen är i 25-årsåldern och bor i Helsingborg. Mannen är också känd för ett stort antal brott. Vilka han bråkat med i Landskrona vill inte polisen gå ut med.
– Eftersom vi ska höra många vittnen idag så är vi sparsamma med den information vi går ut med. Personligen kan jag dock inte se någon direkt koppling mellan mannen och de kriminella här i stan, säger Anders Nordberg på polisen i Landskrona.
– Jag vet faktiskt inte om den skottskadade mannen är hörd. Han har kanske också information att ge.

Klart är att det var ett flertal personer som var inblandade i bråket som föranledde skotten. Sedan ska de inblandade ha sprungit från platsen. Kvar när polisen kom fanns dock många vittnen och det är dessa som ska höras mer ingående under onsdagen.

Läs även: Man skjuten i båda benen

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser