Annons

Bestals på 5000 kronor

En 80-årig dam blev på torsdagseftermiddagen bestulen på sin plånbok innehållandes 5000 kronor. Händelsen inträffade på ICA Kvantum. Då hon stod vid grönsakerna ställde sig en kvinna intill henne för en stund innan hon försvann från platsen. Då damen anslöt till sin man i butiken upptäckte hon att plånboken som legat i hennes jackficka var försvunnen.
– Det är ganska vanligt att sådant händer, säger Göran Hassel, informatör på polisen, och berättar om hur det kan ha gåt till.
– Kvinnan hade just tagit ut pengar i en uttagsautomat och troligtvis stod hon under bevakning av förövarna som såg vilken ficka hon lade sin plånbok. Därefter har följt efter henne och stulit den vid första bästa tillfälle. Denna gång var det en kort kvinna med mörkt hår och troligtvis var ytterligare en kvinna och en man inblandade, avslutar Göran Hassel.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser