Annons

Begränsningar av trafik och p-platser under karnevalen

Med anledning av karnevalen meddelar Tekniska Verken att vissa begränsningar av trafiken och parkeringsmöjligheterna kommer att göras i centrala Landskrona.
Stora delar av Kasernplans parkeringsplats kommer att stängas av från och med kommande lördag och hållas stängd till och med måndagen efter karnevalen. Från och med onsdagen innan karnevalen kör igång stängs också flera gator i centrum av för parkering.
Tekniska Verken hänvisar till parkeringsplatser vid Flickskolan, Saluhallstorget, Badhusgatan och hamnen.
Flera gator stängs också helt av för all trafik från och med torsdagen den 25/7. Önskar man åka Taxi under karnevalen kan det vara bra att känna till att taxistationen på Rådhustorget flyttas till Storgatans östra sida mellan Norra Långgatan och Rådhustorget. Taxiplatser kommer också att finnas på Stora Norregatan vid Stadsparken.
Stadsbussarna kommer också att få en något annorlunda sträckning vilket innebär hållplatsen Rådhustorget kommer att vara stängd under karnevalsdagarna. Stads- och regionbussarna kommer att köra Gjörloffsgatan-Järnvägsgatan-Skolallén med en tillfällig hållplats på Gjörloffsgatan (vid Engelbrektsgatan). Även torghandeln berörs och flyttar från Rådhustorget till Rådhusgatan onsdag 24/7 och till Storgatan mellan Slottsgatan och Norra Långgatan på lördag 27/7.

För detaljerad information se Tekniska Verkens hemsida

Annons
 

av Håkan Karlsson
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser