Håkan Karlssons foto lockade storpublik

Det var fullt på Café Nell Walden bär Håkan Karlssons utställning En dag i taget invigdes på lördagen.
UTSTÄLLNING. På lördagen var det fullt hus i Café Nell Walden på stadens museum. Anledningen var att Landskrona Direkts Håkan Karlsson invigde sin fotoutställning En dag i taget som nu pryder caféets väggar.

Gamla eller unga – alla verkade ha något att fundera över när de beskådade bilderna på väggarna och de som rullade på en TV-skärm. Vissa kände igen personerna på några av bilderna medan andra bara väckte nyfikenhet.

Folk var tidigt på plats för att få ett fikabord att sitta vid när fotografen invigningstalade vid 13-tiden. Han berättade då om konsten att ta så kallade gatubilder och om utmaningen att ta en bild varje dag året runt. Han berättade också om kameran i sig.
– Den bästa kameran är den man har med sig. Och kamera har praktiskt taget alla med sig idag. Det är bara att fotografera, sade han.

Håkan Karlssons bilder kan du se  från 11 maj till 29 september 2024.

Läs mer:

Till arkivet