GF Idrott bjöd på Melloshow

Publiken var med på noterna när GF Idrott gymnastik bjöd på Melloshow i Idrottshallen. Foto:Privat,
I lördags förvandlades Idrottshallen i Karlslund under några timmar till en gymnastikshow med fullsatta läktare. GF Idrott gymnastikförening bjöd på en glittrande och glamorös ”Melloshow” där alla föreningens grupper visar upp sina bästa volter och svårigheter. Det var allt från de allra minsta barnen på 2,5 år tillsammans med sina föräldrar till föreningens äldsta gymnaster och parkourare på 18 år.

Uppvisningen leddes av fantastiska Daniel Glantz, som höll i gång publiken hela showen. Föreningens ledare öppnade upp galan med ABBAS hitlåt Dancing Queen, som fick publiken att klappa och komma i stämning. Under eftermiddagen fick publiken även se uppträdande till olika melodifestivalsartister så som Jean Banan, Måns Zelmerlöw, Alcazar och Medina.

GF Idrottgymnastikförening var nöjda och glada att få bjuda en stor publik till idrottshallen igen. I två år har man fått tänka om kring sina uppvisningar, på grund av pandemin, men det är uppvisningar med mycket publik och alla tillsammans, som gymnaster och parkourare ser fram emot. Att få visa vad man lärt sig under terminerna och höra publikens jubel ger energi och glädje. Att sedan dom yngre får se dom äldre köra med avancerat skapar ett större intresse och dom yngre medlemmarna ser upp till dom äldre. Föreningens äldre gymnaster är många gånger även ledare för dom yngre och på så sätt redan goda förebilder.

Fartfyllt och med glädje bjöd gymnasterna på en fin uppvisning. Foto: Privat.
Till arkivet