Linus Olsson ny VD för Landskrona Hamn AB

Linus Olsson tillträde som VD för Ventrafiken i april. Från och med torsdagen var han även VD för Landskrona Hamn
Efter att Landskrona Direkt avslöjat turbulensen i Landskrona hamn då såväl företages VD Henrik Wretling Stadler som dess styrelseordförande Sven Persson (M) valt att lämna sina uppdrag så har det börjat hända saker.

Först tog den före detta styrelseordföranden för Ventrafiken, Björn Falk (M) över ordförandeklubban efter sin partikamrat och nu står det klart att Ventrafikes VD Linus Olsson från och med torsdagen blir ny VD för Landskrona Hamn.

Han kommer att vara kvar som VD för Ventrafiken och dela sin tid mellan dessa två bolag. Henrik Wretling Stadler kommer att fortsätta att arbeta i bolaget under sin uppsägningstid.

Läs mer: Landskrona hamn i fritt fall

Till arkivet