Säsongspremiär för jazzcafé

Kristin Korb Trio är först ut i vårens jazzcafé. Med på scenen är även Hans Ulrik.
Klockan 19.00 Ikväll är det premiär för vårens jazzcafé i Teaterrestaurangen. På scenen står Kristin Korb Trio och med sig har de den danska saxofonisten Hans Ulrik.

Det blir gott sväng på Teaterrestaurang på onsdagskvällen. Det kommer den amerikanska bassisten och sångerskan Kristin och hennes trio att se till.
– Kristin Korbs avslappnade personlighet genomstrålar hennes musik. Hon får vad som helst att låta coolt, skriver Lauren Bush, London News.

Kristin Korb är känd för sitt svängiga basspel och gnistrande sång och hon har etablerat sig som en exceptionell musiker, som behärskar båda instrumenten med elegans.
– I sin mentors anda, den legendariske basisten Ray Brown, för hon inte bara traditionen vidare med sina tolkningar från the Great American Songbook utan bjuder också in oss i sitt nya projekt och musik från senaste plattan ”What if”, lovar Mats Holtne på Musik i Syd vilka är medarrangörer till jazzcaféerna.

Förutom Krisitn Korb består bandet av pianisten Magnus Hjorth och bakom trummorna sitter Snorre Kirk. Dessutom medverkar även den välrenommerade danska saxofonisten Hans Ulrik.

Köp biljett via Tickster.

Läs mer: Kristin Korb Trio inleder vårens jazzcafé

Till arkivet