Kristin Korb Trio inleder vårens jazzcafé

Kristin Korb Trio är först ut i vårens jazzcafé. Med på scenen är även Hans Ulrik.
Nu är det dags för alla som älskar jazz att plocka fram kalendern för2022. Vårens program för jazzcaféet i teaterrestaurangen är spikat. Och som tidigare är det tre onsdagsspelningar som gäller.

Allt inleds den 9 februari då Kristin Korb Trio gästar och med sig har dom saxofonisten Hans Ulrik. Förutom Kristin Korb som spelar bas ingår Magnus Hjort på piano och trummisen Snorre Kirk. Noterbart är att endast 30 platser finns till denna spelning. Allt på grund av restriktioner.

Den 23 mars är det dags för vårens andra jazzcafé då Erik Söderlind Trio står på restaurangscenen. Att Erik Söderlind är en gitarrvirtuos är ingen överdrift och 2015 mottog han “The Guitar People Prize of Sweden – ett pris som utses till Sveriges bästa gitarrister. I trion denna kväll spelar även Leo Lindberg på orgel och Chris Montgomery på trummor.

Våren program avslutas av Emma Denward och Magnus Hjorth duo den 6 april. Sångerskan Emma Denward och pianisten Magnus Hjorth har en mångårig historia av gemensamt låtskrivande och de har med tiden utvecklat ett nyansrikt och tätt samspel. Emma har en vokal bredd i närvaro, texttolkning och sound. Magnus vet både att lämna luft och att fylla musiken med snabba expressiva inpass som lyfter känslan i text och melodi.

Arrangörer är Landskrona Teater i samarbete med Musik i Syd och Matscenen.

Du kan redan nu försäkra dig om en biljett på tickster.com.

Hans Ulrik står på scenen tillsammans med Kristin Korb Trid den 9 februari. Han har tidigare spelat med storheter som Marilyn Mazur och John Scofield. Foto: Stephen Freiheit.
Erik Söderling tillhör Sveriges bästa gitarrister och han kommer till Landskrona med sin trio den 23 mars.
Foto: Lasse Seger
Emma Denward & Magnus Hjorth Duo avslutar vårens jazzcaféer den 6 april.
Foto: Pressbild
Till arkivet