Annons
Onsdagen den 19:e januari
3.8°C 4.3m/s
Dagens namn: Henrik

Uppesittarkväll med Farah Abadi

Uppesittarkväll i P4 med Farah Abadi och Anders Liljeqvist. Programmet sänds från radiohuset i Malmö den 23 december 21.03-00.00.
Foto: Lina Arvidsson

Vi noterar att för andra året i rad kommer Landskronatösen Farah Abadi tillsammans med Anders Liljeqvist hålla lyssnarnas sällskap i P4 de sista timmarna innan julafton. Bland annat kommer operasångaren Rickard Söderberg och artisten Oscar Zia sprida musikalisk stjärnglans.

Karl Fredrik Gustafsson på Eklaholm och Saskia Cort tipsar om det bästa pysslet under jul och nyår. Kocken Dante Zia delar med sig av inspiration i köket tillsammans med konditorn Joel Lundqvist. Komikerna Charlotta Björck och Niclas Christoffer hjälper lyssnarna med sista minuten-tips på bra (och roliga) rim i sin rimstuga. Operasångaren Rickard Söderberg och artisten Oscar Zia sprider musikalisk stjärnglans.
–  Det ska bli så skoj att hålla svenska folket sällskap! Vi kommer ha något för alla. Allt från skönsång till fräcka julklappsrim, säger Farah Abadi, programledare i allt från Musikhjälpen, P3 och nu Karlavagnen i P4.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser