Annons
Onsdagen den 19:e januari
3.1°C 4.7m/s
Dagens namn: Henrik

Blå måndag en fredagskväll

Blå Mandag kommer till Folkets hus.
Foto: Per Månsson.

– Det danska jazzbandet Blå Mandag, som representerar begreppet gladjazz mer än något annat band, gästar JazzHouse Landskrona ikväll, meddelar Benny Jönsson, styrelseledamot i arrangörsföreningen.

Annons
 

Blå Mandag spelar underhållande och dansant mellan 19.30 och 22.30 i Folkans lilla sal med entré från Eriksgatan.
– Entrén är öppen mellan 18.30 och 19.30. Entréavgiften betalas med swish eller kontant. Man behöver inte vara medlem för att komma till jazzkvällarna utan kan också komma som “prova-på-medlem” vid enstaka arrangemang. Välkommen till en härlig jazzkväll. På JazzHouse har man aldrig tråkigt, bedyrar Benny Jönsson.

JazzHouse Landskrona är en aktiv förening som verkat i 20 år med målsättning att främja jazzintresset i staden. Musikutbudet är främst tradjazz, swing och storband. Något man erbjuder vid åtta svängiga och dansanta jazzkvällar om året. Föreningen har knappt 200 medlemmar och bedriver sin verksamhet huvudsakligen på Folkets Hus i Landskrona.
– Eftersom Folkan inte har servering eller bar erbjuds medlemmarna att ta med egen “matkorg” med mat och dryck till jazzkvällarna, avslutar Benny Jönsson.

Mer information på föreningens hemsida: www.jazzhouselandskrona.se

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser