Annons

Årets Selma: Åsa Hallengård

Åsa Hallengård utsågs till Årets Selma 2021 och mottog diplom och Selma-böcker av Föreningen Selmas ordförande Ina Zachhau.
Foto: Eva Hallkvist

I år tilldelades utmärkelsen Åsa Hallengård för sitt fina arbete. Detta skedde i samband med att Selmadagen firades på onsdagskvällen.

Annons
 

Det var praktiskt taget fullt hus på Restaurant Sirius när Föreningen Selma firade den traditionella Selmadagen.
– Det blev perfekt i de nya lokalerna. Alla kunde se och höra föredragen som hölls och stämningen var på topp, säger Ina Zachhau, ordförande i Föreningen Selma.

Som traditionen bjuder så varvades föredrag och underhållning under kvällen. Det hela avslutades med att Årets Semla korades. I år tilldelades utmärkelsen Åsa Hallengård för sitt författarskap. Åsa mottog diplom och Selma-böcker av Ina Zachhau, som läser upp följande motivering
– Åsa har förmått att vara mamma, lärare i grundskolan och dessutom skriva underbara böcker, feelgoodserien Antikkursen, där hon lyfter fram Landskrona. Åsa “älskar när karaktärerna hon samlar på i fantasin får liv på pappret och börjar agera på egen hand”. Hon har stöttat stadens butiker under pandemin genom att handla här. Åsa har ett gott hjärta och visar att det går om man vill.

Att flytta Selmadagen till Restaurang Sirius var ett lyckat drag. Det var pratiskt taget fullt från det att portarna öppnade tills de stängde.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser