Annons

Stor övning utanför Borstahusen

Så fick Sjöräddningen från Barsebäckshamn användning för sin nya stege.

Sjöräddningen från Barsebäckshamn deltar i kvällens övning utanför Borstahusen.
Arkivbild

Under två timmar på onsdagskvällen kommer det att råda febril aktivitet i Öresund i höjd med Borstahusen. Det är räddningstjänsten som har en övning tillsammans med Sjöfartsverket och flera andra aktörer.

Förutom lotsbåtar och räddningshelikopter från Sjöfartsverket kommer Sjöräddningssällskapets, Dansk Söredningsselskab, Räddningstjänsten Skåne Nordväst och Kustbevakningen att medverka. Det kommer även finnas SITS-styrkor i form av ambulans på plats. SITS står för Sjukvårds-Insats Till Sjöss. Utöver de aktörer som övar kommer en del andra båtar att delta i övningen som äger rum mellan klockan 18 och 20.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser