Annons

Falcons för alla startar upp igen

David Andersson och Daniel Glantz-Persson har hunnit köra ett par träningar med FFA Kidz.

Daniel Glantz-Persson och David Andersson startar upp FFA Kidz igen, en innebandygrupp inom Landskrona Falcons för barn med funktionsvariation.

Annons
 

Innebandyklubben Landskrona Falcons har sedan ett par år tillbaka en innebandygrupp för barn med funktionsvariation som heter FFA Kidz (Falcons för alla). Gruppen lades ner efter sommaren på grund av ledarbrist och har senaste säsongen hållit igång tack vare stort engagemang bland föräldrar till barn i innebandygruppen. Daniel Glantz-Persson som många barn i Landskrona känner igen från Cityidrott fick höra om att gruppen hade lagts ner och tyckte var väl värt att starta upp den igen.
– Sedan en tid tillbaka kände jag för att engagera mig i föreningslivet men det är så svårt att veta vilken förening man i så fall ska engagera sig i. När jag fick höra om att FFA Kidz hade lagts ner så kändes det självklart för mig att engagera mig här. Den här typen av verksamhet ligger mig varmt om hjärtat, säger Daniel Glantz-Persson.

När Daniel Glantz-Persson väl beslutat sig, gick hans första samtal till hans tidigare kollega David Andersson om att starta upp gruppen tillsammans och han behövde inte någon större övertalning om att följa med på resan.
– David och jag har kamperat ihop vid många tillfällen och jag är väldigt glad att vi gör detta tillsammans och kan ta över det fina arbetet som föräldrar och tidigare tränare har gjort hittills, fortsätter Daniel Glantz-Persson.

Med ett leende på läpparna
FFA Kidz är för barn i åldern 6-14 år som har en funktionsvariation och tränar en gång i veckan i Seminarieskolans idrottshall. Ledarduon är helt överens om vad som är viktigaste vid träningarna.
– Det allra viktigaste är att ha roligt under avslappnade former oavsett förutsättningar du har som barn, hos oss kommer alla vara lika välkomna och vi hoppas att det finns fler barn med funktionsvariation som vill vara en del av FFA Kidz. Både jag och David har mycket lekfullhet inom oss och vårt mål är att hela gruppen ska gå ifrån våra träningar med ett leende på läpparna, säger Daniel Glantz-Persson.

David Andersson tvekande inte att hoppa på när FFA Kidz behövde en tränare.

Vill ditt barn vara med i innebandygruppen FFA Kidz eller har du några frågor om träningarna?
Kontakta Daniel Glantz-Persson på följande mejladress: daniel.glantz@cityidrott.se

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser