Annons

Borgmästarens jubileumsresa – del 1

Sven Pettersson och Lennart Söderberg spelar in en del påor till filmen “Borgmästarens jubileumsresa” som sänds på Sundskanalen samt här på Landskrona Direkt.

I samband med att före detta kommunfullmäktigeordföranden Lennart Söderberg nyligen släppte den andra och sista delen av sina memoarer, ”100% En alldeles sann historia” så passade filmaren Sven Pettersson på att spela in påor till filmen “Borgmästarens jubileumsresa”, uppe på Landskrona Direkts redaktion.

Annons
 

– Jag fick tyvärr problem med ljudet på en av kanalerna så det har varit en del trixande med att få till det. Därför har det dröjt något med publiceringen, säger Sven Pettersson och ber om överseende.

“Borgmästarens jubileumsresa, del 1”, följer Lennart Söderbergs arbete inför jubileet, Landskrona 600 år.
– I del två har vi sedan kommit fram till den 20 mars 2013 och H.M. Konung Carl XVI Gustafs besök i staden, berättar Sven Pettersson och utlovar att det avsnittet ska man kunna se på Landskrona Direkt redan på onsdag.

Men först alltså Borgmästarens jubileumsresa – del 1. Håll tillgodo!

En kommentar till "Borgmästarens jubileumsresa – del 1"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Borgmästarens jubileumsresa – del 2

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser