Annons

Äntligen en tävling efter långt uppehåll

Ståendes: Tyra, Isabella, Aya, Miranda, Tindra, Eleni, Malva, Sabina, Nowa och Kajsa samt liggandes: Gisela och Viktoria.

Efter nära nog två års tävlingsuppehåll på grund av pandemin var det äntligen dags för GF Idrotts trupp med tjejer födda 2007-2009 att tävla Broby i lördags.

Annons
 

Regionssexan som tävlingen heter var för många av gymnasterna första gången de tävlade.
– Våra ledare Vilma, Matilda, Jimmy och Ebba har gjort ett otroligt jobb med denna grupp och vi i styrelsen är otroligt stolta att dom leder denna grupp och fått tjejerna att kämpa och känna glädje tillsammans, säger styrelseledamot Marie Johannesson.

På programmet stod trampett, tumbling och fristående.
– Tjejerna var näst bäst i trampett men eftersom alla tre grenar räknas ihop slutade det på en sammanlagd 11:e plats av 24 lag. Det är mycket bra presterat, poängterar Marie Johannesson.

Är du sugen på att se truppgymnastik live finns möjlighet redan nu på lördag i Landskrona idrottshall då Regionsfemman avgörs med GF Idrott som arrangör. Tävlingen pågår under hela lördagen från klockan 09:30 fram till cirka 17:00.
– Tyvärr har vi inget eget lag som tävlar men många duktiga skånelag ska göra upp om medaljerna, avslutar Marie Johannesson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser