P-böter återkallas

Omskyltningen på var inte uppskattad av alla.
Omskyltningen på Västra Fäladen var inte uppskattad. Foto: Läsarbild

I slutet av förra veckan hörde flera läsare av sig då dessa hade fått parkeringsböter på Västra Fäladens besöksparkering. En insändare publicerades och sen gick det fort…

Hemvårdare, besökare till Friskis och Svettis samt till Tornets Vårdcentral men också boende hos Landskronahem på Pjäsgatan var i slutet av förra veckan ordentligt uppretade. Detta sedan parkeringen vid Västra Fäladen tidsbegränsats och flera parkerare lappats. Nu visar det hela sig vara ett misstag.
– Vi har de senaste veckorna genomfört omskyltning i våra områden. Av misstag skyltades även Västra Fäladens besöksparkering upp. När vi fick vetskap om detta togs skyltning bort och information lämnades till de som sökt oss. Samtliga parkeringsböter som utdelades är återkallade via Securitas, utlovar Ola Rosengren, förvaltningschef på Landskronahem.

Till arkivet