Annons

Oskar Hoff till EM

Oskar Hoff är uttagen till det svenska landslaget som simmar EM i Ryssland i början av november.  Frågan är om inte Lars Frölanders svenska rekord på 50 meter fjärilsim ryker då.

Vi noterar den glada nyheten att Oskar Hoff finns med i den 15 simmare starka EM-trupp som åker till Kazan i Ryssland för att representera Sverige 2-7/11.

Oskar Hoff  kommer att simma sina paraddistanser 50 och 100 fjärilsim samt 50 frisim individuellt. Han kommer dessutom vara med i medleylagkapperna. Med sig på mästerskapet har Oskar sin tränare David Söderstjerna som blir en av tre svenska tränare på plats.
– Roligt och välförtjänt att Oskar fick chansen att göra ytterligare ett internationellt mästerskap. Målet i Kazan är en finalplats och en sänkning av Lars Frölanders svenska rekord på 50 fjäril, säger David Söderstjerna.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser